Outdoor
Experience

Ga voor een mix van ‘te ontdekken’ sporten zoals discgolf en pilates om daarna je collega te verassen met een uppercut tijdens de initiatie agogisch boxen!

Sports And More

Healthy breakfast

Kaas, hesp, yoghurt, granola, bruin brood, verse eitjes… alles wat je maar wenst om de dag goed te starten!

Discgolf & agogisch boxen

De ene wat technischer, de andere wat fysieker. De twee voormiddagactiviteiten sluiten perfect op elkaar aan. Agogisch boxen is meer gericht op bedrijven met de focus op preventie van stress, burn-out en het welbevinden van de werknemer.

Warme lunch

Een warme wrap italiano of liever de pulled pork? Geniet van ons powerfood met bijhorende drank!

Pilates & inflatable Football

Even tot jezelf komen na het eten met een sessie pilates. Om daarna je collega’s te verrassen met het meer energieke inflatable football!

Sports and more awards

Geen sportieve teambuilding zonder een uitreiking van ludieke awards. Wie was de lenigste van het team en wie bokste zoals Floyd Mayweather?

Drinks & bites

Afsluiten van een sportieve teambuilding doe we in stijl. Geniet van een ontspannende babbel met bijhorende dranken en hapjes!

Catering

Genieten van een stevig en gezond ontbijt? Over de middag energie opdoen met een warme lunch? Of ’s avonds afsluiten met enkele hapjes & drankjes?

Kies naast de sportprogramma’s voor ons catering concept en laat u van ’s morgen tot ’s avonds bedienen van eten en drank!

Goed om te weten: Wij bieden alle cateringopties ook apart aan. Dus enkel kiezen voor een healthy ontbijt, warme lunch of drinks en bites kan zeker.

Sports And More
Sports And More
Sports And More

Faq's

Om geen misverstanden te krijgen lijsten we de meest voorkomende vragen voor u op. Indien u nog bijkomende vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren op hello@sportsandmorecompany.be.

Wij voorzien een programma die getest en samengesteld is naar de balans tussen rust en fysieke inspanningen. Wij plannen daarom de voormiddag -en namiddagsporten zo in dat ze goed in elkaar overlopen doorheen de (halve) dag.

U bent niet verplicht om de catering (Healthy breakfast / lunch @ noon / drinks and bites) erbij te nemen. Dit beslist u volledig zelf.

Bekijk ook:
Team Performance