Team
Performance

Sport als een team en denk als een team! Een volledige dag in het teken van (letterlijk) vallen tijdens de inflatable football en opstaan wanneer je team het even moeilijk heeft tijdens de teamchallenge.

Sports And More

Healthy breakfast

Kaas, hesp, yoghurt, granola, bruin brood, verse eitjes… alles wat je maar wenst om de dag goed te starten!

Teamchallenge & spikeball

Verzamel zoveel mogelijk punten met je team in verschillende doe en denk opdrachten!
Ontdek ook het nieuwe spikeball in een 2 tegen 2 tornooi.

Warme lunch

Een warme wrap italiano of liever de pulled pork? Geniet van ons powerfood met bijhorende drank!

Lacrosse &
inflatable football

Leer de basistechnieken van lacrosse aan en verras je collega’s in het iets intensievere inflatable football!

Sports and more awards

Geen sportieve teambuilding zonder een uitreiking van ludieke awards. Welk team werkte het best samen in de challenges? Wie was de slimste in zijn inflatable ball?

Drinks & bites

Afsluiten van een sportieve teambuilding doe we in stijl. Geniet van een ontspannende babbel met bijhorende dranken en hapjes!

Catering

Genieten van een stevig en gezond ontbijt? Over de middag energie opdoen met een warme lunch? Of ’s avonds afsluiten met enkele hapjes & drankjes?

Kies naast de sportprogramma’s voor ons catering concept en laat u van ’s morgen tot ’s avonds bedienen van eten en drank!

Goed om te weten: Wij bieden alle cateringopties ook apart aan. Dus enkel kiezen voor een healthy ontbijt, warme lunch of drinks en bites kan zeker.

Sports And More
Sports And More
Sports And More

Faq's

Om geen misverstanden te krijgen lijsten we de meest voorkomende vragen voor u op. Indien u nog bijkomende vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren op hello@sportsandmorecompany.be.

Kan ik mijn eigen sportieve dagplanning samenstellen?

Wij voorzien een programma die getest en samengesteld is naar de balans tussen rust en fysieke inspanningen. Wij plannen daarom de voormiddag -en namiddagsporten zo in dat ze goed in elkaar overlopen doorheen de (halve) dag.

Is het verplicht om de catering erbij te nemen?

U bent niet verplicht om de catering (Healthy breakfast / lunch @ noon / drinks and bites) erbij te nemen. Dit beslist u volledig zelf.

Bekijk ook:
Outdoor Experience