Six in a row

Speel het met je handen, met je voeten, met je hoofd.. mogelijkheden zat! Onze ‘Six in a row’ inflatable is gemakkelijk op te zetten en zorgt meteen voor een spannende wedstrijd.. Shoot!

Highland games (Real Scottisch)

Laat je onderdompelen in de Schotse wereld en ga de strijd aan in de Real Scottish Higland games. Nagelslaan, paalwerpen, boomstamzagen, hoefijzerwerpen, bandenrace.. Fun gegarandeerd!

Cornhole

Een uitdagend en tactisch spel, overgewaaid uit Amerika, waarbij je een zakje gevuld met maïs in een gat probeert te gooien. Blokkeer je tegenstander of schuif je eigen zakjes in het gat. GAME ON!

Sports and more Trophy

Vergroot die groepsdynamiek en win zoveel mogelijk opdrachten met elkaar. Van denkspelletjes tot doe-opdrachten met onze inflatable basketball. Plezier verzekert!

Spikeball

Ontdek en speel samen met je partner iedereen naar huis. In deze recreatieve balsport speel je 2 tegen 2 waarbij communicatie en balgevoel van levensbelang zijn!

Inflatable football

Vallen, vliegen, opstaan en weer doorgaan! Altijd ambiance met inflatable football. We spelen tal van activiteiten met de inflatables, lachen gegarandeerd!

Lacrosse

De American high school sport bij uitstek en toegankelijk voor iedereen. Leer gooien, vangen en afwerken op doel met de lacrosse stick. Oefening baart kunst!
Sports And More

Discgolf

Try discgolf! De toffe combinatie van golf en frisbee zorgt voor een ontspannende maar spannende strijd. Techniek en precisie zijn hier enorm belangrijk!

Pilates

Kom tot rust met de workshop pilates. Leer je lichaam beheersen en train die diepe onderliggende spieren. Met pilates werk je ook aan je lenigheid en het beheersen van de ademhaling.

Crossnet Foot

Crossnet is werelds eerste four square meets voetbalspel. Trommel je collega’s op en speel Crossnet foot op gras, in zand of binnen. Crossnet foot is een leuk en competitief spel dat gespeeld wordt met minimaal 4 personen. De spelregels zijn simpel dus je kunt direct gaan spelen!

Crossnet volley

Crossnet is werelds eerste four square meets volleybal spel. Trommel je collega’s op en speel crossnet op gras, in zand of binnen. Het crossnet net is eenvoudig en snel in drie hoogtes verstelbaar zodat iedereen mee kan spelen.

Iceman

Een tent opbouwen is gemakkelijk met z’n allen, maar ook wanneer iedereen geblinddoekt is en één iemand alle instructies kan geven maar niet mag helpen?

Kanjam

Het concept is eenvoudig maar bijzonder uitdagend: 2 ploegen van 2 personen nemen het tegen elkaar op, elke ploeg heeft zijn ‘Kan’ (vat) en je probeert zo snel mogelijk 21 punten te scoren met je team. Actie, uitdaging, samenwerking, show… alles zonder lichamelijk contact. Let’s try!

Latten lopen

Het lijkt simpeler dan het is werkelijkheid is! De kunst om goed te communiceren, samen te werken en toch snelheid te maken. Probeer zo snel mogelijk al de discs in de bucket te gooien met latten onder je voeten.

Teamring

Communiceren en samenwerking is de key! Probeer zo snel mogelijk jullie tennisballen in de verschillende doelen te krijgen. Let op van de obstakels en hindernissen!

Tangram

Ruimtelijk inzicht in combinatie met samenwerken, onthouden en vertrouwen. Wie kan als eerste de tangram namaken?

Make the snake

Probeer zo snel mogelijk al je pingpongballetjes aan de overkant te krijgen door samen een lange slang te vormen met minder beweegruimte aan de enkels dan je denkt!

Minefield

Ow chaos! Een mijnenveld met materialen van jouw team die zo snel mogelijk naar de overkant moeten. Welk team geraakt als eerste aan de overkant?

Agogisch Boxen

Boxen als remedie tegen stress en emoties. Deze activiteit is een initiatie waarbij je leert kennismaken met de basistechnieken van boxing. Agogisch boxen is speciaal gericht op bedrijven.

Inflatable Water Run

Probeer als eerste team jullie waterkan te vullend door al rollend bij de kan te geraken. Let op: probeer zo weinig mogelijk water te verliezen onderweg!

Quiz and more!

Ieder team krijgt een compter & box met alle benodigde spelonderdelen. Het doel van het spel is om binnen de tijd alle opdrachten op te lossen. Het team dat aan het einde de meeste punten weet te verzamelen wint!

Pijl & Boog

Bewijs dat jij de Robin Hood bent van je team! Schiet alle pijlen recht in de roos in onze toffe pijl & boog zone bij de stroblokken.

creëer je eigen
sportomgeving