Experience activiteiten

Kanjam, crossnet, cornhole.. what? Amerikaanse sporten die u waarschijnlijk nog niet (super) bekend in de oren klinken, maar geloof ons: ze zijn extreem tof en toegankelijk! Ervaar deze sporten samen met uw collega’s en beleef zalige teambuilding!

Healthy breakfast (optioneel)

Kaas, hesp, yoghurt, granola, bruin brood, verse eitjes… alles wat je maar wenst om de dag goed te starten!

Spikeball, Kanjam
Warme lunch (optioneel)

Een warme wrap italiano of liever de pulled pork? Geniet van ons powerfood met bijhorende drank!

Crossnet, discgolf, Cornhole
Sports and more awards

Geen sportieve teambuilding zonder een uitreiking van ludieke awards. Wie was de lenigste van het team en wie bokste zoals Floyd Mayweather?

Drinks & bites (optioneel)

Afsluiten van een sportieve teambuilding doe we in stijl. Geniet van een ontspannende babbel met bijhorende dranken en hapjes!

Catering

Genieten van een stevig en gezond ontbijt? Over de middag energie opdoen met een warme lunch? Of ’s avonds afsluiten met enkele hapjes & drankjes?

Kies naast de sportprogramma’s voor ons catering concept en laat u van ’s morgen tot ’s avonds bedienen van eten en drank!

Goed om te weten: Wij bieden alle cateringopties ook apart aan. Dus enkel kiezen voor een healthy ontbijt, warme lunch of drinks en bites kan zeker.

Sports And More
Sports And More

Veelgestelde vragen

Om geen misverstanden te krijgen lijsten we de meest voorkomende vragen voor u op. Indien u nog bijkomende vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren op hello@sportsandmorecompany.be

Wij voorzien een programma die getest en samengesteld is naar de balans tussen rust en fysieke inspanningen. Wij plannen daarom de voormiddag -en namiddagsporten zo in dat ze goed in elkaar overlopen doorheen de (halve) dag.

U bent niet verplicht om de catering (Healthy breakfast / lunch @ noon / drinks and bites) erbij te nemen. Dit beslist u volledig zelf.