Stel je eigen teambuilding samen

Heb je zelf al een idee welke activiteiten je wilt combineren en welke je er zeker in wilt? Geen probleem, wij luisteren graag! Geef gerust jullie voorkeursactiviteiten, wij maken dan een voorstel hoe die teambuilding eruit zal zien!

Een divers en ruim aanbod

Catering

Genieten van een stevig en gezond ontbijt? Over de middag energie opdoen met een warme lunch? Of ’s avonds afsluiten met enkele hapjes & drankjes?

Kies naast de sportprogramma’s voor ons catering concept en laat u van ’s morgen tot ’s avonds bedienen van eten en drank!

Goed om te weten: Wij bieden alle cateringopties ook apart aan. Dus enkel kiezen voor een healthy ontbijt, warme lunch of drinks en bites kan zeker.

Sports And More
Sports And More

Veelgestelde vragen

Om geen misverstanden te krijgen lijsten we de meest voorkomende vragen voor u op. Indien u nog bijkomende vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren op hello@sportsandmorecompany.be

Wij voorzien een programma die getest en samengesteld is naar de balans tussen rust en fysieke inspanningen. Wij plannen daarom de voormiddag -en namiddagsporten zo in dat ze goed in elkaar overlopen doorheen de (halve) dag.

U bent niet verplicht om de catering (Healthy breakfast / lunch @ noon / drinks and bites) erbij te nemen. Dit beslist u volledig zelf.