Discgolf

Try discgolf! De toffe combinatie van golf en frisbee zorgt voor een ontspannende maar spannende strijd. Techniek en precisie zijn hier enorm belangrijk!

HUUR DIT MATERIAAL

Agogische boxen

Boxen als remedie tegen stress en emoties. Deze activiteit is een initiatie waarbij je leert kennismaken met de basistechnieken van boxing. Agogisch boxen is speciaal gericht op bedrijven.

Pilates

Kom tot rust met de workshop pilates. Leer je lichaam beheersen en train die diepe onderliggende spieren. Met pilates werk je ook aan je lenigheid en het beheersen van de ademhaling.

HUUR DIT MATERIAAL

Sports and more Trophy

Vergroot die groepsdynamiek en win zoveel mogelijk opdrachten met elkaar. Van denkspelletjes tot doe-opdrachten met onze inflatable basketball. Plezier verzekert!

HUUR DIT MATERIAAL

Spikeball

Ontdek en speel samen met je partner iedereen naar huis. In deze recreatieve balsport speel je 2 tegen 2 waarbij communicatie en balgevoel van levensbelang zijn!

HUUR DIT MATERIAAL

Inflatable football

Vallen, vliegen, opstaan en weer doorgaan! Altijd ambiance met inflatable football. We spelen tal van activiteiten met de inflatables, lachen gegarandeerd!

HUUR DIT MATERIAAL

Lacrosse

De American high school sport bij uitstek en toegankelijk voor iedereen. Leer gooien, vangen en afwerken op doel met de lacrosse stick. Oefening baart kunst!

Six in a row

Speel het met je handen, met je voeten, met je hoofd.. mogelijkheden zat! Onze ‘Six in a row’ inflatable is gemakkelijk op te zetten en zorgt meteen voor een spannende wedstrijd.. Shoot!

HUUR DIT MATERIAAL

Interesse in andere
sporten?