Discgolf

Try discgolf! De toffe combinatie van golf en frisbee zorgt voor een ontspannende maar spannende strijd. Techniek en precisie zijn hier enorm belangrijk!

HUUR DIT MATERIAAL

Agogische boxen

Boxen als remedie tegen stress en emoties. Deze activiteit is een initiatie waarbij je leert kennismaken met de basistechnieken van boxing. Agogisch boxen is speciaal gericht op bedrijven.

Pilates

Kom tot rust met de workshop pilates. Leer je lichaam beheersen en train die diepe onderliggende spieren. Met pilates werk je ook aan je lenigheid en het beheersen van de ademhaling.

HUUR DIT MATERIAAL

Schermen

Een middeleeuwse sport? We dachten het niet. Leer eerst kennismaken met de regels, basistechnieken en daag daarna je tegenstander uit voor een clash met de sabel.

Team challenge

Vergroot die positieve groepsdynamiek en win zoveel mogelijk opdrachten met elkaar. Van denkspelletjes tot doe-opdrachten. Plezier verzekert!

HUUR DIT MATERIAAL

Spikeball

Ontdek en speel samen met je partner iedereen naar huis. In deze recreatieve balsport speel je 2 tegen 2 waarbij communicatie en balgevoel van levensbelang zijn!

HUUR DIT MATERIAAL

Inflatable football

Vallen, vliegen, opstaan en weer doorgaan! Altijd ambiance met inflatable football. We spelen tal van activiteiten met de inflatables, lachen gegarandeerd!

HUUR DIT MATERIAAL

Lacrosse

De American high school sport bij uitstek en toegankelijk voor iedereen. Leer gooien, vangen en afwerken op doel met de lacrosse stick. Oefening baart kunst!

Interesse in andere
sporten?